Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, sfaturi pentru Viorica Dăncilă în RĂZBOIUL cu Iohannis

realitatea.net
Calin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, susține că Viorica Dăncilă n-ar trebui să-l „bage prea mult în seamă” pe președintele Klaus Iohannis, prioritățile fiind actul de guvernare. El a mai spus că mai bine ar fi ca PSD-ALDE să-și vadă de drum în loc să se gândească la o posibilă suspendare.

„Acum președintele a epuizat toate variantele de a se eschiva. Din păcate, așa cum spuneam anul trecut, s-a văzut că aceasta era atitudinea pe care o adoptă președintele. Știm ce vrea să facă președintele Klaus Iohannis. Nu e nici un fel de surpriză. Primul ministru este pregătit de astfel de șicane și trebuie să mergem mai departe. Nu o să stea guvernarea și guvernul  și majoritatea în loc. Toate șicanele pe care le face președintele nu ne pot împiedica să adoptăm măsurile pe care le-am adoptat în programul de guvernare și care sunt măsuri destinate îmbunătățirii vieții cetățenilor.

Motivele de suspendare sunt foarte clar înscrise în Constituție. Dacă președintele va ajunge să încalce prevederile ce duc la suspendare e cu totul altceva. Eu vă spun foarte simplu: în politică nu-i ușor. Orice șicane nu ne demobilizează. Nu ne lăsăm impresionați. Asta consideră președintele? Atâta poate? Asta arată? Ne vedem înainte de drum. E mai important să asigurăm buna guvernare decât să stăm în lupte sterile cu președintele.

Dacă vreți, fără să fiu consilierul lui Dăncilă, i-aș spune: doamna premier nu îl băgați prea mult în seamă pe președinte. Vedeți-vă de treabă”, a spus președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu în direct la RomâniaTV.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu pune CRUCE suspendării lui Iohannis: lovitură grea pentru PSD .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.