Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tariceanu: Sunt membru PNL si nu exclud sa devin presedintele partidului

tariceanu_crin

Fostul premier a declarat, la România TV, că cererea sa de adeziune a fost aprobată şi nu a exclus posibilitatea ca, după alegerile europarlamentare 2014, de duminică, 25 mai, să reintre în cursa pentru şefia partidului.

"Cererea mea de adeziune a fost aprobată de unanimintatea celor prezenţi, deci, conform statului, am revenit în PNL. Planurile mele vizează în principal ziua de 25 mai, când îmi doresc un rez cât mai bun pentru PNL şi sper ca doza de popularitate pe care o am să dea încredere votanţilor care aveau anumite ezitări", a spus Călin Popescu Tăriceanu, la România TV.

Citeste si: - EXCLUSIV Dovada ca Tariceanu a devenit membru al PNL statutar /DOCUMENT

Fostul prim ministru a refuzat să comenteze afirmaţiile preşedintelui PNL, Crin Antonescu, şi ale altor persoane de la vârful partidului, care s-au arătat reticenţi faţă de reînscrierea sa în formaţiunea politică pe care a părăsit-o imediat după ruperea USL, în februarie 2014.

Călin Popescu Tăriceanu nu a exclus însă posibilitatea de a redeveni preşedintele PNL: "Nu exclud nimic, dar nu vreau acum să aduc în discuţie nimic perturbator pentru votul de pe 25 mai. Cel mai important lucru este să convingem cât mai mulţi cetăţeni să voteze PNL, iar apoi aceste discuţii vor veni, fără doar şi poate".

Citeste si: - Crin Antonescu: Tăriceanu nu este înscris legal în PNL. Nu este membru PNL

Fostul premier a precizat că în PNL nu trebuie exclusă din discuţii ipoteza refacerii Uniunii Social Liberale. "Cred că fiecare om politic are obligaţia elementară de a asculta vocea oamenilor, a poporului. Trebuie să ascultăm ce spun şi baza partidului, şi cetăţenii, să ţinem cont de încrederea şi speranţele pe care şi le-au pus foarte mulţi români în ceea ce a însemnat USL. Nu trebuie exclusă această discuţie, iar ea trebuie să facă obiectul unei dezbateri largi, nu doar între cei din apropierea preşedintelui partidului", a punctat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.