Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu, vești proaste pentru parlamentari în ajun de vacanță: 'Posibil să prelungim cu 10 zile sesiunea parlamentară'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tariceanu

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că există o foarte mare probabilitate să se decidă la nivelul conducerii Legislativului prelungirea cu 10 zile a sesiunii parlamentare, la începutul lunii iulie, pentru ca aleșii să definitiveze legislația penală și civilă.

"Este foarte posibil să luăm hotărârea politică la nivelul Parlamentului să facem sesiune extraordinară în primele 10 zile ale lunii iulie pentru a definitiva Codurile penal și civil și Codurile de procedură", a afirmat luni șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, după ședința Biroului permanent, informează Mediafax.

Proiectul care aduce modificări Codului de procedură penală urmează să primească votul în plenul de luni al Senatului, în calitate de prim for sesizat. Ulterior, potrivit procedurii parlamentare, proiectul va ajunge la Comisia specială pentru legile justiției și apoi în plenul Camerei Deputaților, for decizional pentru acest proiect.

Se pregătește o OUG pentru modificarea Codurilor penale? Tăriceanu: 'Orice este posibil'

Comisia pentru legile Justiţiei a dat vot favorabil modificărilor Codului de procedură penală. Au fost 15 voturi "pentru" şi 3 voturi "împotrivă".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.