Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tarom a primit trei oferte pentru asigurarea flotei. Care sunt companiile

avion tarom

Un număr de trei oferte a primit Tarom pentru asigurarea celor 23 de aeronave ale companiei, potrivit datelor furnizate de operatorul aerian la solicitarea Profit.ro.

“Caietul de sarcini a fost solicitat de către un număr de 10 entități și au fost primite 4 oferte, dintre care 3 în termenul de ofertare și una la 31 minute după termenul de expirare. Numele ofertantilor nu se poate comunica în acest moment, ci numai după întocmirea raportului final al comisiei de evaluare”, se arată în răspunsul Tarom.

Potrivit unor surse din piața de profil, unul dintre cei trei ofertanți este Omniasig VIG, actualul asigurător al flotei Tarom.

Citește și: Mugur Isărescu, anunț SURPRINZĂTOR după alegerea lui Donald Trump

“Contractul acoperă toate cele 23 de aeronave ale Tarom cu mențiunea că în cazul celor două A310 este acoperit doar ceea ce se numește ground risc, ca urmare a faptului că nu mai sunt în exploatare”, se mai spune în răspunsul operatorului aerian.

Cu o durată de un an, până la 30 noiembrie 2017, contractul de asigurare va fi atribuit după criteriul cel mai scăzut preț, anunță Agerpres.

Licitația urmărește cumpărarea de servicii de asigurare CASCO pentru aeronave civile și piese de schimb (inclusiv asigurare de reducere a franșizei CASCO deductibile la aeronave și motoare de schimb), asigurare de răspundere față de pasageri, bagaje, marfă, poștă și terți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.