Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TAROM introduce zboruri spre şi dinspre Bruxelles şi Amsterdam

TAROM
TAROM ATR

TAROM introduce zboruri spre şi dinspre Bruxelles şi Amsterdam, datele de călătorie fiind 26 şi 28 mai, a anunţat compania pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Pentru cursa Bucureşti - Bruxelles tariful este de 277 euro, cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg, iar pentru Bruxelles - Bucureşti tariful este de 257 euro, cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg. Zborurile Bruxelles - Bucureşti vor avea escală la Amsterdam.

Pentru cursa Bucureşti - Amsterdam tariful este de 289 euro, toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg, iar pentru Amsterdam - Bucureşti tariful este de 267 euro, cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg. Zborurile Bucureşti - Amsterdam vor avea escală la Bruxelles.

Citește și: Semnal grav al unui fost șef SIE: Anumiți lideri politici s-au folosit de coronavirus pentru a-și consolida puterea

Zborurile sunt operate în condiţii speciale, sub incidenţa HG 394/18 mai 2020, iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptaţi la bordul aeronavelor trebuie să se încadreze în anumite condiţii.

Astfel, dinspre Bruxelles şi Amsterdam spre România vor fi acceptaţi doar cetăţenii români care doresc repatrierea, iar dinspre România spre Bruxelles şi Amsterdam trebuie să să fie cetăţeni ai statelor respective sau să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă. De asemenea, mai sunt acceptaţi lucrătorii din sectorul transporturilor, prevăzuţi în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi ("green lanes"), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătăţii şi a asigurării disponibilităţii mărfurilor şi serviciilor esenţiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.