Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TAROM oferă cadou pasagerilor elevi romane ilustrate clasice din colecţia Supererou S'cool

stiripesurse.ro
TAROM

Compania naţională de transport aerian TAROM lansează vineri o campanie de susţinere a educaţiei, cu ocazia începerii anului şcolar, iar pasagerii cu vârsta până la 16 ani vor primi romane ilustrate clasice din colecţia Supererou S'cool.

Potrivit unui comunicat al companiei, în cadrul campaniei "TAROM te duce oriunde te poartă imaginaţia", toţi părinţii care vor călători alături de copii, începând din 7 septembrie şi până pe 15 septembrie, vor primi cadou un roman ilustrat clasic.

"Pasagerii noştri cu vârsta până la 16 ani vor primi romane ilustrate clasice din colecţia Supererou S'cool. Este un gest simplu prin care vrem să le transmitem pasagerilor noştri că TAROM susţine educaţia prin lectură", se spune în comunicat.

Promoţia TAROM este valabilă pe toate cursele companiei.

''Companiile aeriene prezintă variate programe de fidelizare a pasagerilor, cu accent pe cei mici. Experienţa de zbor pentru copii este una specială, de ţinut minte. Noi, la TAROM, ne-am gândit în acest an să facem ceva diferit. Să le transmitem copiilor şi pasagerilor noştri mulţumiri pentru că aleg TAROM, dar în acelaşi timp să lansăm un mesaj public puternic de susţinere a educaţiei, marcând în acelaşi timp începerea anului şcolar'', a declarat Werner Wolff, CEO TAROM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.