Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl biologic al fetiței care a fost ucisă în Arad: 'A fost o problemă și anul trecut, copiii au ajuns la spital'

Radu Pop
Captura foto Antena 3
Daniel Oancea

Criminalul fetiței de patru ani din Arad a fost arestat preventiv, marți seară, pentru 30 de zile. Tatăl natural al fetiței a aflat din presă că i-a murit copilul. Acesta este plecat în Olanda la muncă și este în stare de șoc acum.

Bărbatul spune că va veni acasă pentru a-și salva măcar băiatul. Daniel Oancea a declarat marți, la Antena 3: „Nici nu știu ce să mai spun - sunt copleșit de durere. Până la ora actuală nu am vorbit cu nimeni. Sunt în șoc, nu știu nimic. Nici nu știu ce să explic sau să spun. Nu am sunat încă autoritățile pentru că nu știu încă ce să întreb. Am auzit atât de multe încât nici aer nu mai am”.

Întrebat ce știa despre felul în care era tratată fetița de mama sa, dar și de tatăl adoptiv, Daniel Oancea a răspuns că din câte știa el copiii erau tratați bine, dar a existat un incident grav.

„Eu știu că ea avea grijă foarte bine de copii, de aia și când ne-am despărțit pe 30 decembrie anul trecut a plecat în România cu copiii și am crezut că sunt pe mâini bune. Apoi, ea s-a cuplat cu un alt băiat, nu știu, nu-l cunosc. Am avut o problemă cu ea anul trecut. A ars copiii și... Când a fost cu acest domn în Paris. Fata a stat 12 zile în spital în Paris. Anul trecut când ne-am despărțit, ea a cunoscut un baiat. A venit, a luat-o din România și a plecat cu copiii și după trei luni de zile am aprobat ca să poată să plece cu copiii din țară ca să se ducă la noua ei iubire. Și a plecat in septembrie și în noiembrie m-a sunat că s-au accidentat fata cu baiatul, că s-au ars, mâncarea cu cartofi a căzut peste ei, iar eu am plecat din Olanda în Paris și mi-am luat copilul acasă, apoi m-am dus și am luat-o și pe ea, pe fată, din spital”, a povestit bărbatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.