Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl care își strigă nedreptatea: 'Vor să-l scape pe ucigașul fiului meu!' Coșmarul prin care trece familia lui Sebi, ucis de șoferul drogat Vlad Pascu

Inquam Photos / Octav Ganea
vlad pascu

Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, unul dintre cei doi tineri uciși de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, a făcut declarații emoționante în cadrul podcastului lui Mihai Morar. Acesta spune că nu mai are încredere în justiție, iar pentru familia lui Vlad Pascu a avut un mesaj dur: "pe drogatul criminal l-au schimbat banii, iar de vină sunt doar părinții săi".

În plus, cu lacrimi în ochi, bărbatul spune că fiica sa face terapie, iar soția ia pastile pentru somn.

content-image

"Casă noastră nu mai este cum era înainte. Este un covou. Fix când eram cea mai fericită familie a venit un drogat și ne-a luat persoana care ne apropia și care ne făcea să râdem", au fost declarațiile emoționante făcute de Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, tânărul omorât de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai.

"Nu mai avem încredere în sistemul nostru judiciar"

Rămas fără speranțe, acesta spune că nu mai are deloc încredere în justiția din România. Tatăl lui Sebi a vorbit și despre primele declarații făcute de Vlad Pascu, direct din închisoare.

"Sigur, sigur avocații îl învață. Avocații vor să-l scoată că Vlad Pascu nu este cel ce spune presa. Banii l-au schimbat pe Pascu iar cea mai mare vină o au părinții", a spus  părintele îndrurerat.

Valentin Olariu a avut și un mesaj pentru familia șoferului drogat, despre care spune că are o siguranță din cauza banilor pe care îi are.

"Să simtă ce simțim noi. Din ce fericiți am fost, am rămas 3. Fiecare își urlă amarul, nu vrem să ne vadă celălalt, fiecare în colțul lui. Eu cred că au rămas aceiași oameni (membrii familiei Pascu - n.r.). Numai după zâmbetul malefic al tatălui (Mihai Pascu - n.r.). De fiecare dată e cu zâmbetul pe buze, fiind sigur pe el. Siguranță asta constă în bani", a spus Olariu.

Mărturisire cumplită

Cu ochii în lacrimi, Valentin Olariu a mărturisit faptul că fiica lui face terapie, iar soția ia pastile pentru a putea dormi.

"Acum luptăm doar pentru Selena. Face de două ori psiholog pe săptămână. În primele zile după accident nu se puteau înțelege cu ea, voia să meargă după Sebi. Legătura dintre mama-fiu e puternică, seară merge la el în camera și vorbește cu el. O văd când coboară pe scări cu ochii umflați de plâns, nu poate să doarmă, este pe pastile acum", a marturistit tatăl lui Sebi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.