Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl lui Leo Messi oferă detalii despre viitorul starului argentinian

Instagram
Messi

Tatăl şi reprezentantul lui Lionel Messi, Jorge Messi, a asigurat luni că superstarul argentinian şi-ar dori să revină la FC Barcelona, dar că încă nu a fost luată o decizie în acest sens, scrie AFP.

"Nu ştim nimic încă. Mi-ar plăcea ca Leo să revină la gruparea catalană", a spus Jorge Messi, într-o declaraţie pentru presa spaniolă, conform Agerpres.

El a menţionat însă că revenirea lui Lionel Messi pe Camp Nou depinde de "foarte multe lucruri".

Jorge Messi a confirmat că a vorbit cu preşedintele clubului blaugrana, Joan Laporta, dar că din această discuţie nu a ieşit "nimic concret".

El a informat jurnaliştii prezenţi că fiul său va lua o decizie în curând, dar care momentan nu este cunoscută. "Nu ştiu încă, mai trebuie să vorbim despre o mulţime de lucruri", a punctat acesta.

Sâmbătă, Messi a jucat ultimul său meci cu Paris Saint-Germain, clubul căruia s-a alăturat după ce a părăsit Barca, în 2021.

Barca s-a arătat recent interesată de revenirea golgheterului din toate timpurile la grupare: Laporta şi antrenorul Xavi Hernandez şi-au confirmat în mod notabil interesul pentru Messi, în ciuda dificultăţilor financiare.

Barca încă aşteaptă ca La Liga să-i valideze planul de viabilitate economică pentru a putea înregistra noi transferuri. Potrivit presei, acesta este ceea ce a împiedicat până acum clubul să prezinte o ofertă oficială de recrutare starului argentinian.

Potrivit presei de specialitate, şi Inter Miami, din campionatul nord-american (MLS), şi-a arătat interesul.

De asemenea, directori ai clubului saudit Al-Hilal au venit duminică la Paris pentru a încerca să încheie un contract uriaş cu Lionel Messi, a cărui plecare de la Paris SG a fost anunţată, a aflat AFP din două surse apropiate discuţiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.