Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl lui Neymar a dezmințit informațiile referitoare la dorința fiului său de a pleca de la PSG

Neymar PSG

Tatăl lui Neymar a dezminţit în mass-media braziliană informaţiile referitoare la dorinţa fiului său de a pleca de la echipa de fotbal Paris Saint-Germain în această vară.

Presa franceză a dezvăluit că Neymar a discutat cu oficialii clubului francez despre posibilitatea de a pleca de pe Parc des Princes în această vară, însă cele două părţi sunt încă departe de a ajunge la un numitor comun, conform agerpres.

"Nu pot să confirm o ştire care nu s-a produs. Fake News", a reacţionat tatăl lui Neymar, într-o declaraţie acordată site-ului Premier League Brasil. "Această informaţie a venit de undeva şi vrem să înţelegem intenţia", a adăugat brazilianul.

Mass-media franceză susţine că PSG doreşte să se despartă de atacantul brazilian, al cărui contract se întinde până în 2025, având şi o opţiune pentru un sezon suplimentar. Cotidianul L'Equipe a anunţat luni seară că fostul jucător al lui Santos şi-a exprimat la rândul său dorinţa de a părăsi clubul parizian, aşa cum a mai vrut de altfel şi în anii anteriori, însă posibilele destinaţii ale brazilianului nu sunt prea multe, din cauza pretenţiilor sale salariale.

Neymar şi-ar dori să revină la FC Barcelona, unde a evoluat timp de patru sezoane (2013-2017), dar actualul antrenor al catalanilor, Xavi Hernandez, a dezminţit în mod public o întoarcere a brazilianului pe Camp Nou în această vară. O altă posibilă destinaţie ar putea fi Premier League, la Chelsea Londra, echipă care s-a arătat interesată de serviciile sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.