Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl lui Neymar a sărit să-l bată pe Gabriel Barbosa: Neymar sr. a vrut să-i dea o lecţie de moralitate jucătorului

Neymar PSG

Altercaţie în fotbalul brazilian. Tatăl lui Neymar a sărit să-l bată pe Gabriel Barbosa (22 de ani), atacantul împrumutat de Inter Milano la Flamengo, la o petrecere organizată zilele trecute. Motivul conflictului ar fi acela că jucătorul a înşelat-o pe sora lui Neymar înainte să se despartă de ea, potrivit mediafax.

Citește și: RCS&RDS a demolat concurența! Zeci de mii de români au făcut asta – Lovitură pentru Telekom, Vodafone și Orange

Presa din Brazilia a scris, joi, despre un incident într-un club din Rio de Janeiro, cu tatăl lui Neymar şi Gabriel Barbosa în prim-plan. Chiar dacă atacantul lui Flamengo este bun prieten cu fiul său, părintele superstarului de la PSG a fost enervat când l-a văzut pe vârf în preajma sa şi, potrivit jurnaliştilor brazilieni, a sărit să-l bată. Oamenii prezenţi au intervenit pentru a aplana scandalul, dar unul dintre prietenii celui poreclit "Gabigol" a ieşit şifonat.

Citește și: Dezastru pentru Liviu Dragnea! A primit lovitura de grație – Anunț făcut de Rareș Bogdan

Furia a fost atrasă de faptul că Barbosa a înşelat-o pe Rafaella Santos, sora lui Neymar, înainte să se despartă cu scandal de ea. Cei doi formau un cuplu din 2017, Barbosa ajungând în preajma Rafaellei graţie relaţiei foarte bune pe care o avea şi încă o are cu Neymar.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Socialiștii europeni anunță înghețarea relațiilor cu PSD

Rafaella Santos are o legătură aparte cu Neymar, starul brazilian având tatuat pe braţ chipul surorii sale. Nu puţine au fost momentele în care brazilianul a fost acuzat că s-a dat accidentat sau a inventat motive pentru a pleca din Europa şi a petrece timp liber alături de sora sa şi de prietenii din ţara natală.

Citește și: Tun la capitolul imagine! Eugen Teodorovici dă o lovitură cu impact major

13 milioane de euro valorează Gabriel Barbosa, potrivit transfermarkt.com, după ce cota îi ajunsese, în momentul transferului la Internazionale, la 20 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.