Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor a fost REȚINUT după ce ar fi BĂTUT doi polițiști locali

Cătălina Ponor

Fosta mare gimnastă a României, Cătălina Ponor, trece în aceste momente prin clipe grele, asta după ce tatăl său a fost reținut de oamenii legii, fiind plasat sub control judiciar, anunță realitateasportiva.net.

Tatăl Cătălinei Ponor a fost reținut pentru 24 de ore. Potrivit focuspress.ro, bărbatul a fost implicat într-un incident, pe data de 6 martie, cu doi polițiști locali. Florin Bărbascu ar fi lovit cu pumnul doi polițiști locali care încercau să îl imobilizeze, după ce inițial a refuzat să se legitimeze.

Evenimentul s-a petrecut sâmbătă, 6 martie, în jurul orei 9:00, când bărbatul încerca să intre în incinta sălii de fitness „Cătălina Ponor Body Fit”, a cărei administrator este. În urma incidentului, cei doi polițiști locali au fost transportați la spital. Conform sursei menționate anterior, ambii necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Citește și: O mare companie farmaceutică, anunț URIAȘ: medicamentul care vindecă rapid Covid-19

Autoritățile i-au deschis lui Florin Bărbascu un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ultraj. Această decizie a procurorilor de la Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța vine după ce aceștia au audiat mai mulți martori, iar ulterior au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. În urma verificărilor, aceștia au decis să îl rețină pe agresor timp de 24 de ore.

Ulterior, pe numele agresorului s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Florin Bărbascu este tatăl vitreg al Cătălinei Ponor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.