Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tătăruşanu, lăudat de antrenorul lui AC Milan: 'Este un jucător experimentat, matur, foarte respectat de coechipieri'

eurosport.ro
ciprian tatarusanu

Portarul român Ciprian Tătăruşanu "este un jucător experimentat, matur, foarte respectat de coechipieri", a declarat vineri antrenorul lui AC Milan, Stefano Pioli, în condiţiile în care titularul obişnuit între buturile campioanei din Serie A, francezul Mike Maignan, nu va reveni prea curând pe gazon, informează La Gazzetta dello Sport şi TuttoMercatoWeb.

În absenţa lui Maignan, Ciprian Tătăruşanu a bifat în această toamnă cinci prezenţe pentru rossoneri, trei în campionat şi două în Liga Campionilor. Milan mai are cinci meciuri în campionat şi două în Liga Campionilor până când aceste competiţii vor fi întrerupte datorită Cupei Mondiale 2022 din Qatar, care începe pe 20 noiembrie, potrivit Agerpres.

Într-o conferinţă de presă, Stefano Pioli a fost întrebat dacă Tătăruşanu va fi singurul titular care nu va fi afectat de rotaţia jucătorilor, în condiţiile în care programul va fi atât de încărcat.

"Nu este atât de evident că nu va fi afectat de rotaţie, şapte meciuri sunt multe chiar şi pentru un portar, din punct de vedere fizic dar mai ales psihologic. Este un jucător experimentat, matur, foarte respectat de coechipieri şi cu siguranţă îşi va aduce contribuţia atât în apărare, cât şi în atac, în condiţiile în care acum portarul, mai ales în unele meciuri, trebuie să dea un ajutor decisiv", a spus Pioli.

Tehnicianul nu crede că Maignan va reveni la Milan mai devreme de luna ianuarie, ceea ce nu exclude posibilitatea ca goalkeeperul să fie inclus în lotul Franţei pentru CM 2022.

În stagiunea trecută, Tătăruşanu a fost folosit în 9 meciuri când francezul a fost accidentat.

Milan este acum pe locul 3 în Serie A, cu 23 de puncte după 10 etape, la trei puncte de liderul Napoli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.