Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăvălugul DNA continuă... cu putere. Penalii au devenit politeiști și se roagă la 9 dumnezei/ SURSE

DNA

Multă lume nu a ”INTERIORIZAT” încă vremurile prin care trece România. Faptul că încă nu au priceput ce se întâmplă se vede aproape zilnic prin reținerile și arestările operate de procurorii anticorupție și nu numai.

Vezi și: Cine sunt baronii care vor conduce județele României pentru următorii 4 ani

Au trecut alegerile și din nou "s-a dat liber" la acțiuni. Posibil să fi fost și campania electorală și să nu fie acuzați de partizanat politic sau de intervenție brutală, dar acum e din nou liber la prins peștii mari. Poate chiar de azi...

Săptămâna trecută au fost profesori și medici. Ce va fi săptămâna asta? Surprizele nu vor conteni în acest an și parlamentarele ne vor prinde cu lovituri puternice date grupurilor infracționale organizate. Atât DNA cât și DIICOT au fost întărite considerabil în această primăvară.

Cât privește problema 'abuzului în serviciu' e foarte posibil ca Curtea Constituțională să ia o decizie care să îi surprindă pe toti peste două zile. Are în componență 3 noi judecători și deci se refac calculele cu privire la o posibilă suprimare a acestui cap de acuzare pe care procurorii DNA.

De aici și presiunile uriașe care se fac în aceste zile asupra celor 9 judecători ai Curții Constituționale și cum plastic s-au pronunțat deja unii analiști, ”penalii României au devenit politeiști și se roagă la cei 9 dumnezei de la Curte, singurii care le mai pot îndulci inevitabilul”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.