Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tavan prăbușit într-o clasă, școala fusese renovată recent. Profesor: 'Bătaie de joc. Dacă omorau niște copii?'./ FOTO

Facebook
tavan scoala

Tavanul unei clase din școala Stolnicul Constantin Cantacuzino, comuna Isvoarele, județul Giurgiu, s-a prăbușit în timpul nopții, a semnalat joi pe Facebook Mihaela Murgoci, profesor de istorie la școală. Aceasta a declarat pentru HotNews.ro că școala beneficiase de lucrări de renovare despre care spune că au fost făcute în „bătaie de joc”.

„Așa mi-a început ziua. Cu vestea că tavanul clasei a 5-a a căzut peste noapte. Bine că noaptea, altfel cădea peste prof la oră și peste copii la pauze. Și mă întreb - ce suflet au cei din firma care a "renovat" școala? Dorm bine noaptea? Se simt bine că au luat banii pe o lucrare făcută prost? Dacă omorau niște copii? Școala cu tavanul intră pe galben, cealaltă e pe roșu în continuare. Sper să nu îmi cadă mie vreun tavan săptămâna viitoare. Și ziceți voi că jobul de prof e unul sigur, nu?”, a scris Mihaela Murgoci pe pagina sa Facebook.

FOTO MARATON de mișto pe seama marilor lideri politici, după ce lui Marcel Ciolacu i-au ieșit banii din buzunar în plină conferință de presă


„Școala a început să fie renovată acum doi ani, în vara lui 2019. Toate tavanele au fost făcute în același stil, se pare ca au pus glet direct peste vopseaua veche”, a precizat profesoara pentru HotNews.ro.

Potrivit lui Murgoci, școala a fost vizitată de primar chiar în urmă cu o săptămână-două. Ea povestește că și gresia pe hol a fost pusă strâmb sau că tocul ușii nu a fost prins de perete.

„Totul a fost făcut în bătaie de joc”, a spus aceasta, care a afirmat că nu știe numele firmei care a executat lucrările.

Așa mi-a început ziua. Cu vestea că tavanul clasei a 5-a a căzut peste noapte. Bine că noaptea, altfel cădea peste prof...

Publicată de Mihaela Murgoci pe Joi, 18 martie 2021

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.