Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taximetriștii AU BLOCAT centrul Bucureștiului: PROTEST de amploare - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam taxi taximetristi

UPDATE

Câteva zeci de taximetriști blochează cu mașinile, la ora transmiterii știrii, un sens la bulevardului Lascăr Catargiu din Capitală, în semn de protest față de aplicații precum Uber care, spun ei, îi lasă fără clienți. Taximetriștii le reproșează instituțiilor statului că tolerează aplicațiile.

Câteva zeci de taximetriști și-au parcat mașinile pe un sens al Bulevardului Lascăr Catargiu din Capitală, pentru a-și arăta nemulțumirea față de aplicațiile telefonice de taxi, inclusiv față de Uber.

Citește și: Cozmin Gușă, dezvăluire bombă:’Klaus Iohannis a picat într-o capcană’

„Reproșăm statului care îi tolerează și nu face nimic. Imediat, a apărut Uber pe piață, apoi Taxify, si Blabla Car. Toată lumea face taximetrie în București printr-o aplicație. Probabil, ne vor lua în seamă. Altfel, le lăsăm aici și plecăm acasă și ne căutăm de muncă. Să vină dispeceratele, Primăria, să-și ia licențele, mașinile de aici în Lascăr Catargiu. Vom ieși în fiecare seară, până se va face ceva. Băieții au zis să stăm aici 24 de ore, dar avem familii, dar ajungem acasă. Că ajungem fără bani, asta este, dar să ajungem acasă”, a declarat un taximetrist.

Alt taximetrist a subliniat că nu speră ca manifestarea lor să fie luată în considerare de către decidenți: „Deocamndată protestăm așa cum vedeți, suntem paznici”.

Citește și: Predicția unui lider de partid pentru prezidențiale! Cine l-ar putea învinge pe Klaus Iohannis

UPDATE Circulația este blocată pe bulevardul Lascăr Catargiu! Taximetriștii au prins un șofer de la UBER și i-au blocat mașina în mijlocul drumului.

Taximetriștii din București au blocat centrul orașului, într-un protest ad-hoc! Ei sunt nemulțumiți de concurența pe care o face UBER.

Taximetriștii au plecat din Sectorul 4, se la Sala Polivalentă, au mers pe Bulevardul Tineretului și au ajuns în Piața Victoriei. Viceprimarul Bucureștiului, Aurelian Bădulescu, a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO.

”Am fost informati, de Politia Locala, ca in jurul orei 17.30 s au strans pe platoul de la Sala Polivanenta, apoi s-au deplasat spre Bd. Tineretului si acum stationeaza in zona Victoriei, pe Lascar Catargiu. Am luat legatura cu presedintele COTAR, care mi-a explict ca e o actiune individuala a lucratorilor nemultumiti de modul in care anumite probleme legate de interzicerea celor UBER intarzie. Am inteles ca ar fi vorba despre discutiile purtate cu cei de la Ministerul Transporturilor. Au zis ca, poate in felul asta, va intelege si domnisoara de la ANAF ca ei platesc taxe si imozite”, a declarat Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, pentru STIRIPESURSE.RO.

Citește și: Ieșire disperată a fiicei lui Vadim Tudor: ‘Nu pătați numele tatălui meu’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.