Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taximetriștii au PROFITAT de TRAGEDIA de la Bamboo: Le-au cerut sume ENORME răniților

pompieri bamboo

Au existat și persoane care și-au frecat palmele de bucurie în timpul momentelor de groază de la Clubul Bamboo! Salvați în ultima clipă și plini de spaimă, răniții au fost taxați de taximetriști cu sute de lei! Pentru o cursă! Aceștia le-au cerut chiar și patru sute de lei pentru a-i duce la cel mai apropiat spital sau acasă!

Toată nebunia s-a declanșat în momentul în care petrecăreții au început să observe că fumul gros inundă rapid una dintre halele în care se bea și se dansa. Cu gândul la nenorocirea din Colectiv, tinerii au făcut orice pentru a se salva din calea flăcărilor ucigașe: s-au călcat în picioare și chiar au sărit de la înălțimea teraselor clubului.

Citește și: Bendeac a stârnit FURIA fanilor după reacția sa virulentă: 'Dacă e să ia foc, să ARDĂ EI ÎNTRE EI'

Unii au aterizat în apele reci ca gheața ale Lacului Tei, alții pe pământul acoperit de zăpadă, cu picioarele lovite. Într-un efort supraomenesc, cele câteva sute de clienți au reușit să iasă din halele care până la urmă s-au prăbușit sub mușcătura limbilor de foc.

Regrupați în exterior, cei mai mulți dintre ei răniți, degerați și extrem de panicați, au fost preluați de salvatori – pompieri, jandarmi, polițiști și medici -, și duși la trei spitale din Capitală: Floreasca, Pantelimon și Elias. În total 44 de persoane rănite, dintre care șase ceva mai grav, potrivit Libertatea.

În acele clipe nebune, ca la un semn, și-au făcut apariția pe aleile din apropierea clubului mai muți taximetriști. Dar nu ca să-i ajute pe bieții oameni așa cum ar fi fost normal, nu ca să facă o cursă doar din omenie, ci pentru a-i jecmăni pe răniți! Martorii care au asistați înmărmuriți la acele scene halucinante vorbesc despre ”negocieri” care întreg orice imaginație.

”Am ieșit în stradă când am auzit zgomotele de la sirene și țipetele tinerilor. Unii erau uzi până la piele, alții erau răniți. Toți erau speriați. Umblau bezmetici dintr-o parte-ntr-alta. Nu aveam cu ce să-i ajut… Atunci au apărut niște taximetriști care le cereau pentru o cursă câte 200-300 de lei și chiar patru sute de lei! Nu-mi venea să cred ce văd și ce aud! Taximetriștii le ziceau să se strângă mai mulți la o mașină ca să poată să plătescă”, ne-a povestit unul dintre cei care locuiesc în apropierea clubului mistuit de flăcări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.