Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Taximetriştii din Timişoara au fost amendaţi cu 10000 de lei după un control al poliţiştilor de la Rutieră

www.gds.ro
polițist amendă taximetrist

Poliţiştii Biroului Rutier Timişoara şi inspectorii RAR au aplicat 42 de amenzi şoferilor de taxi controlaţi marţi, valoarea amenzilor depăşind suma de 10.000 de lei. Potrivit poliţiştilor, agenţii de la Poliţia Rutieră Timişoara şi inspectorii RAR au aplicat în urma controlului făcut marţi în zona Pieţei Consiliul Europei, un număr de 42 de amenzi în valoare de 10.600 lei. Dintre cei amendaţi, la 26 au fost depistate defecţiuni tehnice ale maşinilor.

De asemenea, poliţiştii au retras patru certificate de înmatriculare. Marţi, poliţiştii de la Rutieră, alături de inspectorii RAR au demarat un control de rutină printre taximetrişti, în Timişoara.

Şoferii de taxi care urmau să fie controlaţi au anunţat existenţa controlului prin staţii, iar alţi taximetrişti s-au adunat în Piaţa Consiliul Europei, acolo unde avea loc verificarea, în cadrul unui protest spontan faţă de controalele poliţişltilor şi a celor de la RAR. Şoferii de taxi spuneau că sunt controlai abuziv, în timp ce poliţiştii anunţau că este vorba de un control de rutină. Poliţiştii au mai anunţat, de asemeena, că astfel de controale vor continua în Timişoara, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.