Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Te pregătești să mergi în vacanță sau la festival? La SANADOR ai prețuri speciale pentru testarea COVID-19

Deși vara se apropie de final, vremea excelentă și calendarul de evenimente îți oferă, în continuare, nenumărate ocazii de distracție și voie bună. Dacă ai nevoie de un test rapid antigen sau un test RT-PCR COVID-19, vino la SANADOR! Îți oferim prețuri speciale pentru testarea SARS-CoV-2: testul RT-PCR costă 195 de lei, iar testul antigenic rapid costă 72 de lei.

Testul COVID RT-PCR este cel mai performant test disponibil, deoarece identifică ARN-ul viral din exsudatul nazofaringian prin tehnici de biologie moleculară și poate recunoaște chiar și cantități foarte mici de virus SARS-CoV-2.

La SANADOR, rezultatul testului este disponibil în maximum 24 de ore, poate fi vizualizat pe site-ul SANADOR, și poate fi eliberat, la cerere, și în limba engleză, cu cod QR.

Testarea RT-PCR se realizează doar cu programare prealabilă la 021.9699 – Call Center disponibil nonstop sau prin completarea formularului de programare de pe site-ul SANADOR. Recoltarea se poate efectua în următoarele centre:

  • Laboratorul SANADOR din Calea Plevnei nr. 172;
  • Punctul de recoltare SANADOR din Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 29;
  • Clinica SANADOR Buzești din Str. Buzești 74;
  • Clinica SANADOR Victoriei Corp B din Str. Dr. Iacob Felix nr. 32.

Laboratorul SANADOR este acreditat RENAR pentru detecția si determinarea SARS-CoV-2 prin metoda Real-Time PCR. Acreditarea a fost obținută de la RENAR, organismul național de acreditare, la 24 iulie 2020. Acreditarea de către RENAR a Laboratorului SANADOR s-a făcut în baza standardului SR EN ISO 15189:2013, privind calitatea și competența în domeniul biologiei moleculare.

Pentru destinațiile sau evenimentele care solicită teste antigenice rapide, pacienții pot accesa aceste teste fie cu programare prealabilă la telefon 021.9699, Call Center disponibil nonstop, fie direct prin prezentarea la unul dintre punctele de recoltare COVID, în timpul programului de lucru. Recoltarea se face din exsudatul nazofaringian, iar rezultatul este disponibil online în aproximativ 20 de minute, la cerere și în limba engleză, cu cod QR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.