Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Te umple de viruși: Vedeta al cărei nume căutat pe internet e periculos pentru fani

Ruby Rose

Actriţa şi fotomodelul Ruby Rose, cunoscută pentru rolul din serialul produs de Netflix "Orange Is The New Black", a fost desemnată "cea mai periculoasă" celebritate potrivit căutărilor online, din cauză că fanii internauţi ar putea fi expuşi unor viruşi pe site-urile unde apare ea, informează Reuters.

Compania în domeniul securităţii cibernetice McAfee a transmis că vedeta de televiziune Kristin Cavallari s-a clasat pe locul doi, în timp ce actriţele Marion Cotillard, Lynda Carter şi Rose Byrne se află în top cinci celebrităţi ale căror nume căutate pe internet conduc admiratorii către link-uri virusate.

Rose, în vârstă de 32 de ani, care recent a fost desemnată să joace rolul Batwoman în următorul serial de televiziune pentru reţeaua CW, este a 12-a celebritate care primeşte acest titlu, potrivit purtătorului de cuvânt al McAfee, Gary Davis.

"Cea mai periculoasă" celebritate de anul trecut, Avril Lavigne, se află acum pe locul 30, a transmis McAfee. Adele s-a clasat pe locul 21, urmată de Shakira, pe 27.

Citește și: Ședință de ULTIMĂ ORĂ în PSD: Liviu Dragnea a chemat deputații la discuții UPDATE Decizia CHEIE luată

Pentru a păstra activitatea online în siguranţă, Davis a spus că utilizatorii trebuie să evite site-uri terţe care ar putea să conţină virusuri, cu actualizări ale sistemelor de operare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.