Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Team managerul lui Dinamo își mărturisește credința: 'Am devenit creștin ortodox practicant'

basilica.ro
mario nicolae dinamo bucuresti

Mario Nicolae, team managerul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, a afirmat public într-o emisiune video că a început să-şi pună în practică credinţa ortodoxă.

Anunţul a fost făcut într-un răspuns oferit celor interesaţi de ce şi-a lăsat părul mai lung şi barbă, scrie Basilica.ro.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis vrea restricții mai dure pentru București, în weekend: ‘Vor trebui schimbate orele de deschidere și pentru magazine și pentru mall-uri’

„Am devenit creștin ortodox practicant. Așa cum trebuia să fiu dintotdeauna. Mereu am avut o astfel de latură, o dragoste față de biserică, de preoți și de cântece bisericești”.

„Dar eram ca o oaie rătăcită. Sunt un creștin practicant, vreau să fiu un mărturisitor al ortodoxiei. Asta mi-a adus liniștea în ultimii ani. Să-L am pe Dumnezeu în viața mea este cel mai bun lucru care mi se poate întâmpla. De aceea, am și o liniște când sunt atacat. Nu mă deranjează că se fac glume, că se spune că am față de preot”.

Citește și: Primele restricții în Capitală! Se aplică de mâine!

„Ăsta e un complex al românilor. Despre Sergio Ramos am spune că e un călugăr?”, a spus el la GSP Live.

Astfel, el se adaugă sportivilor, artiştilor şi altor persoane cu renume care şi-au declarat în mod public credinţa în Dumnezeu. Dintre aceştia, îi amintim pe: Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Mihai Neşu, George Ogăraru, Dan Negru, Aureliu Surulescu, Vlad Miriță, Ozana Barabancea, Ileana Popescu (Eneli), Cătălin Moroşanu ş.a.

Citește și: Florin Roman s-a săturat de Vlad Voiculescu: ‘Ori ești solidar cu oamenii și cu deciziile Guvernului, ori pleci’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.