Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teama de război bântuie încă Germania. Peste trei sferturi dintre germani se opun implicării într-o operațiune militară în Siria

armata soldati razboi militari

Aproape trei sferturi dintre cetăţenii germani se opun implicării armatei germane într-o operaţiune militară în Siria, arată un sondaj de opinie efectuat de Institutul Civey, informează publicaţia Die Welt, conform mediafax.

Ursula von der Leyen, ministrul german al Apărării, analizează posibilitatea participării armatei germane la o operaţiune militară occidentală în Siria dacă regimul Bashar al-Assad va mai utiliza arme chimice, informează publicaţia Bild. Administraţia de la Damasc a negat de fiecare dată acuzaţiile că ar fi utilizat armament chimic, atribuind atacurile de acest fel grupurilor insurgente susţinute de SUA.

În pofida calculelor liderilor politici de la Berlin, un sondaj de opinie realizat de Institutul Civey pentru Welt-Trends arată că 73% dintre cetăţenii germani se opun participării armatei germane la o eventuală operaţiune militară în Siria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.