Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatru de vară, din iunie în grădina Casei Eliad

www.clasicradio.ro
Teatru de Stradă

Programul „VăraTIC: Miniteatru în Amfiteatru”, conceput de Teatrul „Ion Crangă” pentru copiii cu vârste de până la 6 ani, va avea loc în perioada 1 iunie - 26 septembrie 2021 în grădina Casei Eliad.

Programul oferă o selecţie variată de spectacole educative din repertoriul Teatrului „Ion Creangă”. Acestora li se alătură noi titluri aflate în producţie, care vor avea premiera în stagiunea estivală, precum „Fata moşului şi fata babei” „Cei trei purceluşi” şi „Hainele cele noi ale împăratului”, dar şi spectacole care revin în program, la cererea publicului, cum este „Magia ghicitorilor”.

În această ediţie vor fi introduse şi ateliere de creativitate şi de dezvoltare prin teatru pentru copiii cu vârste între 3 şi 6 ani. După vizionarea unui spectacol, familiile pot opta pentru a rămâne în amfiteatru şi a lua parte la un atelier inspirat din universul poveştii sau tematicilor abordate de actorii de pe scenă. Atelierele sunt coordonate de artişti din echipa Teatrului „Ion Creangă” cu experienţă în lucrul cu copii, printre care Voicu Hetel, Nicoleta Rusu, Ioana Ginghină, Andra Mirescu sau Andreea Gaica.

Pe 1 iunie, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, Amfiteatrul VăraTIC primeşte primii oaspeţi, care pot opta pentru cinci activităţi dedicate copiilor de vârstă preşcolară: ora 10:00, spectacolul „Prostia omenească” (30 min); 11:00, atelier de creativitate „Măşti din poveşti”, cu Nicoleta Rusu (60 min); 16:00, spectacolul „Amintiri într-o valiză” (30 min); 18:00, spectacolul „Punguţa cu doi bani” (30 min); 19:00, atelier de educaţie prin teatru „Turtiţa năzdrăvană”, cu Voicu Hetel (60 min).

Programul va continua în weekendul 5-6 iunie cu patru spectacole de teatru, programate sâmbătă şi duminică, de la orele 10:00 şi 18:00, atât pentru preşcolari, cât şi pentru copii cu vârsta sub 3 ani.

Mai multe informaţii despre calendarul de spectacole şi ateliere pot fi consultate pe site-ul varatic.teatrulioncreanga.ro. Biletele pot fi achiziţionate online, prin intermediul platformei Entertix.ro sau de la casa de bilete a teatrului.

Participarea la spectacole şi activităţi va fi posibilă cu respectarea normelor sanitare în vigoare, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.