Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul Bolşoi din Moscova va prezenta un spectacol 'eroic' în sprijinul operaţiunii din Ucraina: Încasările, donate familiilor soldaţilor ruși care au murit

news.ro
teatrul bolsoi

Teatrul Bolşoi din Moscova a anunţat că un spectacol "eroic" va fi prezentat sâmbătă în sprijinul operaţiunii militare ruseşti din Ucraina, toate încasările din spectacol urmând să fie donate familiilor soldaţilor ruşi ucişi în ofensiva lansată la sfârşitul lunii februarie, anunţă Le Figaro.

"Baletul Spartacus de Aram Khachaturian va fi prezentat pe 2 aprilie 2022 pe scena istorică a Bolşoi", a precizat teatrul într-un comunicat.

"Bolşoi va dona încasările acestui spectacol legendar regizat de Iuri Grigorovici familiilor soldaţilor ucişi în timpul operaţiunii militare ruseşti din Ucraina", se mai arată în comunicat.

Potrivit documentului, spectacolul va marca începutul unei campanii caritabile de amploare "Curtain Up", lansată de Ministerul rus al Culturii pentru a-i sprijini pe "cei care ne ajută armata", precum şi pentru a oferi asistenţă persoanelor evacuate din Donbas (estul Ucrainei), conform news.ro.

Mai multe teatre ruseşti vor prezenta spectacole în cadrul acestei campanii pentru organizaţiile de tineret, voluntari, veterani, precum şi pentru locuitorii din republicile separatiste ucrainene Doneţk şi Lugansk (DNR şi LNR), se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.