Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul Bulandra va fi consolidat și restaurat cu finanțare din PNRR: clădirea a fost construită în 1935 și are risc seismic ridicat

bucharestdailyphoto.ro
teatrul bulandra

Primarul general Nicușor Dan anunță că Teatrul Bulandra, care funcționează într-o clădire construită în 1935, va fi consolidat și reabilitat cu fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), valoarea finanțată aprobată fiind de peste 65 de milioane de lei.

Consolidarea și reabilitarea Teatrului Bulandra este un proiect depus de Primăria Capitalei prin Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS). Proiectul a obținut finanțare prin PNRR, scrie Mediafax.

Valoarea finanțării aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației este de 65.378.065,87 lei, spune primarul Nicușor Dan.

Proiectul vizează consolidare seismică şi renovare energetică a imobilului situat în Bd. Schitu Măgureanu nr. 1, sector 5, București, care adăpostește Teatrul Bulandra.

„Clădirea a fost construită în anul 1935, la care s-a adăugat în 1937 corpul de la Bd. Schitu Măgureanu, adiacent teatrului, aflat în Zona Construit Protejată ZCP 06 - Bulevardul Elisabeta-Kogălniceanu, regim de înălțime S+P+7E+M (la parter se află Sala de spectacole Liviu Ciulei), având o suprafață construit desfășurată 11.873 mp”; spune, sâmbătă, primarul general, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.