Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul Evreiesc de Stat participă în proiectul european 'phone - Giving Minority Languages a Voice'

www.zileşinopti.ro
Teatrul evreiesc de stat

Consilierii generali din Primăria Capitalei au aprobat la ultima şedinţă un proiect de hotărâre în vederea participării Teatrului Evreiesc de Stat în proiectul european "phone - Giving Minority Languages a Voice", alături de alte şapte teatre şi de două instituţii de cultură din Regatul Ţărilor de Jos, Germania, Italia, Franţa, Norvegia, Spania şi Irlanda, anunţă primarul Nicuşor Dan într-o postare pe pagina de Facebook.

Proiectul, care promovează diversitatea culturală şi lingvistică în Europa, are sloganul "Tradiţie în modernitate" şi este finanţat prin Programul Europa Creativă al Comisiei Europene, potrivit Agerpres.

"Prin acest proiect, minorităţile europene consolidează ideea că aparţin valorilor europene, dincolo de aşa-zisele bariere identitare, geografice sau geopolitice", precizează Nicuşor Dan.

Implementarea proiectului începe la semnarea contractului şi se încheie la finalul anului 2024. Potrivit acordului de finanţare încheiat cu Agenţia Executivă Europeană pentru Educaţie şi Cultură (EACEA), valoarea totală a proiectului este de 899.200 de euro, din care valoarea maximă eligibilă aferentă Teatrului Evreiesc de Stat de 83.899 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.