Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul Muzical Ambasadorii va prezenta 'Cutiuţa Muzicală', la sala C.A. Rosetti de la Palatul Parlamentului

Cristi Șelaru
Palatul Parlamentului Casa Poporului

Teatrul Muzical Ambasadorii va prezenta, pe 1 iunie, de la ora 16,00, musicalul "Cutiuţa Muzicală - Aventurile pălăriei fermecate", la sala C.A. Rosetti de la Palatul Parlamentului.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, "Cutiuţa Muzicală", unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din România dedicate copiilor, revine în atenţia publicului cu primul spectacol de musical, "Aventurile Pălăriei Fermecate".

Cocheţica, Rufus, Şoricelul, Broscoiul sau Şoricica sunt doar câteva dintre îndrăgitele personaje care vor încânta audienţa prezentă la evenimentul "1 Iunie - Porţi deschise la Camera Deputaţilor".

Scenariul original are la bază o selecţie de cântece din seria albumelor "Cutiuţa Muzicală" şi poartă semnătura Lilianei Ştefan. Personajele dau viaţă unei poveşti magice, care conţine o serie de mesaje cu valoare educativă şi comportamentală şi valori precum onestitatea, prietenia, optimismul, armonia.

Costumele şi decorurile sunt special create pentru a contura lumea de basm a naraţiunii spectacolului, de la culoare, design şi până la execuţie, acestea făcând dovada unui spectacol unic în România, precizează sursa citată.

În contextul marcării Zilei Internaţionale a Copilului, pe 2 iunie, de la ora 18,30, Opera Naţională Bucureşti va organiza spectacolul pentru copii "Magazinul de păpuşi" coordonat de către Magda Rovinescu. Spectacol este realizat în cadrul Studioului de Balet pentru Copii şi Tineret al Operei Naţionale Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.