DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian a programat duminică primul spectacol în sală

Teatrul Le Phénix Scène Nationale

Primul spectacol care va avea loc în sala Teatrului Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian" este programat duminică, de la ora 18.00, anunţă instituţia pe Facebook, potrivit news.ro.

Gala Extraordinară a Operetei Româneşti, ce reuneşte solişti consacraţi ai scenei de operetă din România cu ansamblurile de orchestră, cor şi balet, toate sub conducerea muzicală a dirijorului Lucian Vlădescu, va avea loc pe scena Teatrului din Bulevardul Octavian Goga Nr.1, Sector 3, Bucureşti.

În program vor fi fragmente din operele: "Lăsaţi-mă să cânt", "Lysistrata" de Gherase Dendrino, "Plutaşul de pe Bistriţa", "Ana Lugojana", "Târgul de fete" de Filaret Barbu, "Soarele Londrei", "Culegătorii de stele", "Leonard" şi "Răspântia" de Florin Comişel, "Eternele iubiri" şi "Valurile Dunării" de George Grigoriu, "Fântâna Blanduziei" de Cornel Trăilescu, "Anton Pann" de Alfred Mendelsohn, "Mătuşa mea, Faustina" de Liviu Cavassi şi Doru Butoescu.

Stelian Ion i-a chemat la discuții pe specialiști: Obiectivul ZERO este DESFIINȚAREA SIIJ

Preţul unui bilet este de 40 de lei iar locuri disponibile - 165.

Următorul spectacol, premiera "Voievodul Ţiganilor", va avea loc pe 6 februarie, de la ora 18.00.

Purtarea măştii (medicală/ nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului, începând cu intrarea în foaier şi pe toată durata spectacolului, până la părăsirea clădirii. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul. Vizionarea spectacolului este permisă numai cu păstrarea locului individual în sală şi a purtării măştii de protecţie.

Potrivit Teatrului de Operetă, spectacolele se vor desfăşura fără pauze pentru a se evita aglomerarea spaţiilor din foaiere.

Accesul în spaţiu se face cu respectarea de distanţării de minimum 1,5 m, atât prin respectarea marcajelor, cât şi a regulilor de distanţare fizică.

Persoanele participante la eveniment îşi vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziţie la intrare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.