Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical 'Ion Dacian' va demara stagiunea în aer liber, pe 11 iulie

romanticfm.ro
top muzical

Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian" va demara stagiunea în aer liber pe 11 iulie, cu spectacolul „Opereta, de la Viena la Budapesta”. În prezent, se lucrează la amenajarea spaţiului şi instituţia a anunţat că reprezentaţii vor avea loc şi în alte locuri din oraş.

Într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook, Teatrul „Ion Dacian” a transmis că „Opereta, de la Viena la Budapesta” va fi prezentat pe 11 iulie, de la ora 20.00, iar seara următoare, spectacolul „Povestirile lui... Offenbach”, potrivit news.ro.

Citește și: Silviu Mănăstire spulberă anchetele lui Tolontan referitoare la mafia care acționează în colaborare cu Poliția Locală Sector 4: ‘Pistol cu apă’

Calendarul complet va fi disponibil, în curând, pe site-ul teatrului şi pe canalele social media.

„Lucrăm deja la amenajarea spaţiului, pentru a respecta toate regulile de igienă şi distanţare socială, astfel încât să ne bucurăm de actul artistic împreună, în deplină siguranţă. Repetiţiile sunt dificile în noile condiţii, dar entuziasmul revederii cu dumneavoastră, publicul nostru fidel, ne dă putere şi ne încurajează să pregătim o serie de spectacole memorabile”, se mai arată în mesaj.

Stagiunea se va desfăşura pe tot parcursul verii, atât în parcarea din faţa teatrului, cât şi în cateva locuri „surpriză”.

Biletele pentru spectacole vor fi puse în vânzare începând cu 1 Iulie, pe startickets.ro şi ticketstore.ro. Nu vor fi vândute mai mult de 200 de bilete pentru fiecare reprezentaţie. Acestea vor fi fără loc, plasarea pe scaune realizându-se în ordinea achiziţionării biletelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.