Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul Naţional din Bucureşti a decis amânarea unor spectacole

Capital
TNB

Spectacolul "Străini în noapte", găzduit de Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" Bucureşti, luni, la Sala Mare, şi "Secretul fericirii", de la Sala Studio, au fost amânate, anunţă instituţia.

"Întrucât până la ora 18.15 DSP nu a transmis TNB niciun răspuns cu privire la desfăşurarea spectacolelor programate pentru această seară (9 martie 2020), conducerea TNB decide suspendarea şi amânarea pentru date ulterioare a acestora, ţinând cont de contextul epidemiologic actual şi în acord cu măsurile deja luate de autorităţi pentru evitarea răspândirii virusului", se arată în comunicatul Teatrului Naţional, conform News.ro.

Citește și: Atac la Guvern și Parlament! Liderul noii forțe politice pune o întrebare-cheie

În acest context, TNB anunţă spectatorii că pot păstra biletele pentru data reprogramării iar cei care doresc restituirea contravalorii biletelor cumpărate (fie de la casa de bilete, fie online) se pot adresa direct impresarilor, pentru a li se comunica modalitatea concretă de restituire a banilor, la următoarele adrese de mail: vlad.gheorghe53@yahoo.com - pentru spectacolul "Străini în noapte" şi office@startickets.ro - pentru spectacolul "Secretul fericirii".

"Străini în noapte" va fi reprogramat pe 22 iunie, iar "Secretul fericirii" pe 20 aprilie.

Citește și: Monica Anisie a transmis! Se iau măsuri de urgență pentru prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor cu COVID-19

"În legătură cu spectacolele TNB programate marţi şi în zilele care urmează, nu avem, deocamdată, informaţii clare. Aşteptăm deciziile luate în şedinţa DSP. Vom reveni cu ştiri şi comunicate în cursul zilei de marţi", a precizat instituţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.