Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul Naţional din Bucureşti încheie weekendul acesta difuzarea de spectacole online cu 'Luminiţa, de la capătul tunelului'

Capital
TNB

Teatrul Naţional din Bucureşti încheie weekendul acesta difuzarea de spectacole online cu „Luminiţa, de la capătul tunelului”, regizat de Mircea Cornişteanu după textul din 2008 al lui Radu F. Alexandru, potrivit news.ro.

Spectacolul va putea fi vizionat pe site-ul tnb.ro şi pe canalul de YouTube şi pagina de Facebook ale teatrului vineri, de la ora 16.00, sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00.

„Luminiţa, de la capătul tunelului” este o satiră din distribuţia căreia fac parte Constantin Cotimanis, Iuliana Moise, Dragoş Stemate şi Alexandra Poiană.

Ion Cristoiu scrie despre cum i-a stricat pandemia planurile lui Klaus Iohannis: 'Au fost gândite de el şi sistemul instituţiilor de forţă'

Scriitorul a aşezat virgula din titlu cu sarcasm şi umor. „Radu F. Alexandru ne-o prezintă pe Luminiţa, de la capătul tunelului care ne răpeşte orice speranţă. Din nefericire, are dreptate. Mai avem ani mulţi de bâjbâit prin tunelul întunecat prin care avem senzaţia că înaintăm spre capătul luminos dinspre care răzbat până la noi acordurile Odei bucuriei. Aiurea, batem pasul pe loc, în ritm de horă! Râdem, dar nu-i de râs!”, spune Mircea Cornişteanu.

Spectacolul rămâne în repertoriul curent al teatrului şi va putea fi văzut şi în sală, inclusiv cu Monica Davidescu în distribuţie.

Teatrul Naţional din Bucureşti a redeschis, începând cu 15 iunie, sala Amfiteatru, singura scenă din România construită în aer liber, aflată în incinta unui teatru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.