Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul Naţional din Timişoara aniversează Ziua Mondială a Dansului cu spectacolul 'Prin vis'

renasterea.ro
teatrul national timisoara

Teatrul Naţional din Timişoara aniversează Ziua Mondială a Dansului cu spectacolul „Prin vis”, vineri, de la ora 19.00, conform news.ro.

De patru decenii, în ziua de 29 aprilie se sărbătoreşte peste tot în lume Ziua Mondială a Dansului, o iniţitivă a Institutului Internaţional de Teatru din cadrul UNESCO.

Teatrul Naţional din Timişoara explorează de peste un deceniu teatralitatea dansului, iar actorii Naţionalului susţin partituri coregrafice complexe în mai multe spectacole aflate în repertoriu. Este şi cazul spectacolului „Prin vis”, un spectacol hipnotic de teatru-dans, plasat la intersecţia celor două arte, un fascinant şi emoţionant road-movie „pe dos” în care un vechi Cadillac anulează graniţele dintre realitate şi ficţiune şi se transformă într-un adevărat portal către poveştile fascinante articulate în jurul său.

Spectacolul, parte a programului MixART, este semnat de Pál Frenak, celebru coregraf european, iar distribuţia îi reuneşte pe actorii Laura Avarvari, Cătălin Ursu, Mara Opriş, Alina Ilea, Flavia Giurgiu, Daniela Bostan, Darius Zet, Raul Lăzărescu, Ionuţ Iova şi Răzvan Ciocoi.

Biletele pot fi achiziţionate online pe www.tntimisoara.com sau fizic, de la Agenţia de bilete „Mărăşeşti” (str. Mărăşeşti nr. 2, marţi - duminică, între orele 11.00 - 19.00).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.