Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul Naţional Radu Stanca din Sibiu îşi reia spectacolele din interior

www.fundatiacaleavictoriei.ro
teatru odeon

Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu (TNRS) îşi reia începând de miercuri, spectacolele din interior, dar va continua să transmită şi online, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

"Teatrul Naţional 'Radu Stanca' Sibiu redeschide spaţiile de joc indoor, miercuri, 9 septembrie, cu o primă reprezentaţie a spectacolului 'Steaua fără nume', regia Florin Coşuleţ. Programate iniţial în aer liber, spectacolele 'Steaua fără nume', regia Florin Coşuleţ, şi 'Balul', regia Radu Nica, vor avea loc în interior, la Fabrica de Cultură - Sala 'Lulu'. Până în data de 4 octombrie, Naţionalul sibian va ieşi la scenă cu 18 reprezentaţii ale unor spectacole apreciate din repertoriu, dar şi cu o nouă premieră - este vorba despre 'Autobahn', de Neil LaBute, regia Andrei şi Andreea Grosu. Alături de spectacolele prezentate pe scenă, TNRS va continua seria difuzărilor pe Scena Digitală, pentru ca astfel publicul care nu este din Sibiu să poată avea acces la producţiile TNRS", se precizează în comunicatul de presă.

Directorul TNRS, actorul Constantin Chiriac, dă asigurări că vor fi respectate toate măsurile de protecţie a sănătăţii.

"După succesul înregistrat de Metamorfoze la Fabrica de Cultură, unde publicul a fost încântat de întâlnirea cu actorii şi actorii au fost încântaţi de întâlnirea cu publicul, iată că ne propunem să intrăm din nou în acea zonă de normalitate a spaţiilor indoor, începând cu Sala Mare a Naţionalului sibian şi cu Sala Lulu a Fabricii de Cultură. Vă asigurăm că pentru toate spectacolele pe care le vom oferi publicului în interior vom asigura condiţiile impuse de lege  pentru desfăşurarea în siguranţă a acestora, în aşa fel încât bucuria emoţiei teatrale trăite împreună să vă aducă satisfacţie atât dumneavoastră, cât şi actorilor noştri. Vă aşteptăm cu mare drag din nou la teatru!", a declarat directorul TNRS, Constantin Chiriac.

Toate spectacolele prezentate publicului în interior se vor juca în prezenţa unui număr limitat de spectatori: 80 de locuri la TNRS - Sala Mare, respectiv 100 de locuri la Fabrica de Cultură - Sala 'Lulu'.

Accesul va fi permis, în urma triajului epidemiologic efectuat la intrarea în spaţiul de joc, doar spectatorilor care vor purta corespunzător masca de protecţie. Toate spaţiile TNRS sunt dotate încă din luna martie cu dispozitive cu soluţie dezinfectantă pentru mâini. Suprafeţele cu care publicul va intra în contact vor fi dezinfectate înainte şi după fiecare reprezentaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.