Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tecău şi Krawietz au pierdut primul meci la Turneul Campionilor

digisport.ro
Tecau Krawietz

Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz a fost învinsă de cuplul croat Nikola Mektic/Mate Pavic cu 6-4, 6-4, duminică, în primul meci din Grupa Verde a Turneului Campionilor la tenis, care are loc la Torino, potrivit Agerpres.

Mektic şi Pavic, principalii favoriţi, s-au impus după o oră şi 17 minute.

Diferenţa a fost făcută de un break realizat de croaţi în fiecare set. Mektic şi Pavic au început cu break şi şi-au păstrat avantajul până la final, iar în actul secund au câştigat contra serviciului la 2-2, iar apoi şi-au păstrat avansul până la final.

Citește și: O NOTĂ SECRETĂ l-ar plasa pe șeful DALI din MAI într-o presupusă DELAPIDARE a unui hotel din vestul țării...

Croaţii au încheiat cu 11 aşi, faţă de doar 2 ai cuplului Tecău/Krawietz, cap de serie numărul opt, care nu a reuşit să îşi creeze nicio minge de break.

Cele două perechi s-au mai întâlnit de două ori pe parcursul acestui an, în finala turneului de la Rotterdam şi în semifinalele Masterului 1.000 ATP de la Toronto, victoria revenind croaţilor în ambele ocazii.

În celălalt meci al grupei se înfruntă cuplurile Marcel Granollers (Spania)/Horacio Zeballos (Argentina/N.4) - Ivan Dodig (Croaţia)/Filip Polasek (Slovacia/N.6).

Tecău participă pentru a şaptea oară la Turneul Campionilor, după ce la ediţiile precedente a făcut-o alături de suedezul Robert Lindstedt (2011, 2012) şi de olandezul Jean-Julien Rojer (2014, 2015, 2017, 2019), câştigând trofeul în 2015, după o finală cu Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.