Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Techirghiol, primul loc într-un top al stațiunilor balneare

www.agerpres.ro
Techirghiol

Techirghiol se află pe primul loc într-un top al stațiunilor balneare realizat de Asociația Română de Balneologie, fiind urmată de Băile Tușnad, Băile Govora, Călimănești-Căciulata, Covasna, Băile-Felix, Sovata, Turda, Sîngiorz Băi și Borsec.

Potrivit unui comunicat al Asociației Române de Balneologie transmis duminică AGERPRES, pe ultimele locuri în topul cu 30 de poziții se află stațiunile balneare Lacul Sărat și Ocna Șugatag.

Evaluarea stațiunilor balneare pentru anul 2017 va fi prezentată în cadrul Congresului Național de Balneologie, ce va avea loc în perioada 4 — 7 mai, la Băile Govora, unde este așteptat și ministrul Turismului, Mircea-Titus Dobre, precizează sursa citată.

Citește și: Studiu: 1 Mai, sărbătoare cu buget mic pentru cei mai mulți români

Primele 2 stațiuni din Topul rezultat prin evaluarea stațiunilor balneare de către Asociația Română de Balneologie în baza celor 10 criterii de evaluare, vor avea o pagină de prezentare dedicată, accesibilă prin click pe numele stațiunii. Primele 10 stațiuni balneare vor fi prezentate în cartea TOP 10 STAȚIUNI BALNEARE disponibilă la Editura Balneară, ce va fi editată anual.

Potrivit comunicatului menționat, evenimentul de la Băile Govora este organizat în parteneriat cu Asociația Medicală Română, Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj și Societatea de Medicină Fizică de Recuperare și Balneoclimatologie.

La congres vor participa numeroși medici de recuperare medicală, balneologi, academicieni, profesori universitari, specialiști și reprezentanți ai autorităților medicale și din turismul balnear din România, fiind așteptați circa 120 participanți.

Evenimentul va reprezenta o ocazie pentru dezbaterea problemelor de interes în balneologie, recuperare medicală, turism balnear și cercetare științifică,perspectivele de dezvoltare ale acestui domeniu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.