Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ted Cruz sare la Donald Trump: 'E un mincinos patologic, narcisist şi bătăuş'

time.com
donald trump

Candidatul în alegerile primare americane, Ted Cruz, s-a dezlănţuit marţi, în ziua scrutinului din statul Indiana, împotriva rivalului său Donald Trump, pe care l-a numit mincinos patologic, narcisist şi bătăuş, după ce miliardarul l-a acuzat pe tatăl senatorului că l-a frecventat pe Lee Harvey Oswald, asasinul prezumtiv al fostului preşedinte John F. Kennedy, relatează AFP şi Reuters.

'Donald Trump afirmă că tatăl meu este implicat în asasinarea lui JFK. E absolut nebunesc', a declarat Cruz în faţa reporterilor, vizibil enervat.

Citește și: Asta e CEA MAI SCUMPĂ construcție de pe pământ / VIDEO

'O să vă spun ce cred cu adevărat despre Donald Trump. Acest om este un mincinos patologic. Nu cunoaşte diferenţa între adevăr şi minciuni. Minte cu fiecare cuvânt care îi iese pe gură. Iar răspunsul său este să îi acuze pe toţi ceilalţi că mint', a adăugat senatorul de Texas.

Reacţia sa intervine după ce miliardarul a preluat, într-un interviu acordat postului Fox News, alegaţiile tabloidului National Enquirer, care afirma că l-a identificat pe tatăl lui Ted Cruz, Rafael, în imagini surprinse la New Orleans în august 1963, în timp ce Oswald distribuia literatură pro-Cuba.

Citește și: GAFĂ făcută de Klaus Iohannis: Biserica Ortodoxă o consideră la limita ereziei

Rafael Cruz, născut în Cuba, a sosit în SUA în 1957, după ce fusese încarcerat de regimul lui Fulgencio Batista. Potrivit publicaţiei Miami Herald, tatăl actualului senator l-a susţinut pe liderul rebel de atunci Fidel Castro până când a înţeles că acesta era comunist.

'Tatăl lui era cu Lee Harvey Oswald înainte ca acesta să fie omorât', a declarat Donald Trump, la scurt timp după deschiderea birourilor de vot în Indiana. 'Ce făcea el cu Lee Harvey Oswald înainte să moară? E oribil', a punctat magnatul.

Citește și: Au fost descoperite 3 planete locuibile în apropiere de Pământ

Oswald a fost omorât pe 24 noiembrie 1963, la două zile după asasinarea lui JFK.

'Da, tatăl meu l-a omorât pe JFK, el este în secret Elvis şi Jimmy Hoffa e îngropat în curtea lui', a replicat Cruz sarcastic.

Citește și: Cum va fi împărțită averea lui Prince: Cine sunt persoanele care se bat pe banii fostului cântăreț

El l-a comparat pe Trump cu un bătăuş din curtea şcolii. 'Bătăuşii sunt împinşi de un profund sentiment de nesiguranţă. Nu e întâmplător că Donald construieşte clădiri înalte şi îşi pune numele peste tot', a continuat Cruz.

Senatorul ultraconservator, pentru care scrutinul din Indiana - care va trimite 57 de delegaţi la convenţia republicană din iulie - constituie una din ultimele şanse de a-l frâna pe Trump în cursa pentru învestitură, a adăugat că rivalul său este 'un fustangiu notoriu care se laudă cu infidelităţile lui'.

Citește și: ZACUSCA romaneasca este in mare pericol

Cruz s-a dezlănţuit şi împotriva comentariilor anterioare ale lui Trump despre soţia senatorului, Heidi, susţinând că 'Donald are o problemă reală cu femeile' şi 'este îngrozit de femeile puternice'.

'Acest om este profund amoral. Moralitatea pur şi simplu nu există pentru el', a subliniat Ted Cruz în rechizitoriul său.

Citește și: Săptămâna Luminată. Ce nu ai voie să faci în aceste zile

'Indiana ne poate îndepărta de prăpastie. Ţara contează pe Indiana şi pe bunul simţ al bărbaţilor şi femeilor din acest stat', a concluzionat el, scrie agerpres.ro.

Sondajele preelectorale îl creditează însă pe Donald Trump cu un avans de două cifre faţă de contracandidatul său în Indiana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.