Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ted Sarandos, desemnat co-CEO al Netflix alături de Reed Hastings

netflix

Ted Sarandos, şeful pe partea de conţinut al Netflix a fost numit co-CEO alături de cofondatorul Reed Hastings, a anunţat joi serviciul de streaming potrivit news.ro

Sarandos, în vârstă de 55 de ani, care s-a alăturat companiei în 2000, va contiua să ocupe funcţia de Chief Content Officer (CCO) şi a fost ales să facă parte şi din comitetul director al Netflix.

„Ted a fost partenerul meu timp de decenii”, a spus Hastings în anunţul numirii lui. „Această schimbare face formal ceea ce era deja informal - faptul că Ted şi cu mine împărţim conducerea Netflix”.

O altă schimbare la nivelul conducerii o reprezintă numirea lui Greg Peters în funcţia de Chief Operating Officer (COO), pe lângă postul lui de şef de produs.

Hastings a mai precizat în anunţul publicat joi că modificările „sunt parte a unui lung proces de planificare a succesiunii”, sugerând astfel că el s-ar putea retrage la un moment dat. În acelaşi timp, şeful Netflix în vârstă de 59 de ani a scris că este „încântat” să fie alături de Netflix în următorul deceniu.

De cealaltă parte, Sarandos l-a numit pe Hastings „un model incredibil şi o sursă de inspiraţie”.

În 2019, câştigul total al lui Ted Sarandos a fost de 34,7 milioane de dolari, iar pachetul de plată al lui Reed Hastings a fost de 38,6 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.