Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ștefan Gligor: Natalia Morari e folosită de Veaceslav Platon și serviciile speciale rusești pentru a distruge mass-media din Moldova

natalia morari / facebook
natalia morari

Președintele Partidului Schimbării, Ștefan Gligor, a declarat că Natalia Morari a fost folosită de Veaceslav Platon ”și serviciile speciale rusești pentru discreditarea și distrugerea celor mai puternice instituții mass-media” din Republica Moldova, transmite știri.md.

Acesta a mai declarat că după căderea Tv8 urmează Jurnal TV.

”Natalia a trădat încrederea oamenilor simpli, și-a trădat colegii, principiile declarate de luptă cu corupția, oligarhii, mincinoșii și desigur a trădat propria profesie, scuipând în codul deontologic al jurnalistului.

Platon este un infractor, un mincinos și un sociopat. În trecut, partenerul lui Plahotniuc/Filat și autor al celor mai odioase atacuri împotriva securității noastre economice ca stat. Toți trei ne-au jefuit oamenii și țara, însă Platon a fost primul care a știut s-o facă sistemic și eficient.

Conștient sau nu Morari este folosită de Platon și serviciile speciale rusești pentru discreditarea și distrugerea celor mai puternice instituții mass-media care au protejat democrația, au luptat cu regimul și corupții din Republica Moldova.

Vorbesc despre TV8 și Jurnal TV.

De ce TV8 e clar. De ce Jurnal? Pentru că după ce vor termina cu TV8, va urma Jurnalul.

Aceste două televiziuni au reprezentat cele mai puternice bastioane de libertate şi instrumente de luptă cu regimul lui Plahotniuc, Șor, Dodon și desigur cu Platon - criminalii care au distrus țara noastră.

Dar cel mai important este că trădarea lui Morari este folosită pentru a distruge un concept fără de care noi nu ne vom reface niciodată – încrederea.

Încrederea în faptul că există oameni cumsecade, de bună credință, integri, onești și sinceri. Această trădare este folosită pentru a lichida orice reper integru și a elibera spațiul informațional pentru formatorii de buzunar de-ai lui Platon și cei aflați în subordinea serviciilor speciale.

De asta pe lângă televiziuni, ținta sunt formatorii de opinie, cei pe care nu i-a putut cumpăra sau șantaja Plahotniuc, Platon și nici serviciile secrete ale altor state. O mână de oameni care au ținut lovitura ani de zile, care se conduc de propriile convingeri și nu de interese.

O societate nu se poate însănătoși după decenii de corupție şi disperare fără oameni integri, oameni care nu se vând și nu se cumpără, care se conduc de convingeri.

In acest atac concertat, bine regizat, Natalia este folosită ca probă și exemplu că toți cei care au apărut la TV8 și Jurnal TV sunt agenți, oameni corupți, oameni lipsiți de integritate, amorali, etc.

Asta nu este așa, iar timpul, faptele din trecut și viitor vor demonstra asta.

Oamenii care au făcut față lui Plahotniuc, Dodon și Platon sunt puțini, dar așa puțini cum sunt aceștia nu vor putea fi discreditați sau învinși de agentură, propagandă și tehnologii negre de programare socială și manipulare.

Dacă asta era posibil, avea s-o facă Plahotniuc, cel care nu avea limite morale și dispunea de toate resursele și puterea de constrângere.

A eșuat el, vor eșua și restul.

Acum la concret.

In atac, pe lîngă Morari, sunt folosite marionetele serviciilor speciale, bursierii lui Plahotniuc și Platon.

Unii pentru a o apăra pe Morari, alții pentru a denigra pe cei care au fost invitați în platoul TV8 și sunt cunoscuți și respectați de sute de mii de oameni.

Alții pentru a lansa în rândul formatorilor de opinie, al jurnaliștilor și oamenilor de afaceri bârfe și minciuni despre oamenii incomozi. Proces care durează mai mult de un an și a fost lansat imediat după eliberarea lui Platon.

Cine sunt aceștia?

1. Rizea - un hoț de fonduri europene, condamnat definitiv și irevocabil de justiția română la 4,5 ani de pușcărie. Hoț pe care l-a găzduit Plahotniuc, iar acum il găzduiește Stoianoglo, adică Platon.

Sarcina lui Rizea în acest atac este să o discrediteze pe Mariana Rață. De ce?

După trădarea lui Morari, Mariana este cel mai credibil jurnalist de la TV8 și unul din cei mai credibili și profesioniști din Republica Moldova.

Mariana este omul care prin investigațiile sale i-a deconspirat pe Platon, Andronachi, Plahotniuc, Șor și mulți alții. Şi, desigur, nu în ultimul rand, l-a pus la respect pe Rizea în campania electorală, dur și la direct.

Dacă vor reuși să o discrediteze pe Mariana Rață, atunci TV8 își va reveni greu după lovitura dată de Morari.

Cel mai ridicol este că Rizea vorbește de pe pereți și nu prezintă nicio probă când o atacă pe Rață. Cifrele cu care operează și le prezintă ca fiind luate dintr-un oarecare "document" sunt în realitate luate de pe site-ul TV8, sunt date publice cu privire la finanțarea postului de televiziune în ultimii patru ani.

Iar bârfa despre relația cu Morari a fost lansată de cca un an în urmă de un bursier de-al lui Platon, care m-a atacat în trecut și pe mine atunci când îl criticam pe Platon şi Stoianoglo.

2. Costiuc – un bursier de-al lui Plahotniuc, cap-vorbitor cu telecomandă, deghizat în unionist și folosit pentru denigrarea politicienilor de opoziție Andrei Năstase şi Maia Sandu, a mișcării de opoziție și de protest împotriva regimului Plahotniuc.

Un mercenar care a apărat sistemul mixt, a protestat împotriva scenariului care a dus la eliminarea lui Plahotniuc, a participat la seminare organizate de organizațiile neguvernamentale afiliate FSB în Federația Rusă și spoiler PAS în campania electorală din 2021.

Costiuc într-un live recent a atacat TV8, Jurnal TV şi majoritatea formatorilor de opinie, în primul rând pe acei care au impus planul de eliberare a statului de regimul lui Plahotniuc in 2019, atunci când Costiuc primea indicații la restaurantul Tbilisi și era trimis să protesteze în fața sediului PAS împreună cu Cosovan și alți veterani din buzunarul lui Plahotniuc.

Cu toate că cei care atacă TV8 și Jurnal TV sunt oameni discreditați, sunt zeci de mii, poate sute de mii de cetățeni care se lasă prostiți de acești mercenari și penali.

Eu fac apel către oamenii care au capacitate de gândire critică și analiză.

Fiți vigilenți, nu vă lăsați prostiți și induși în eroare de niște scursuri corupte.

Moldova, așa furată și bolnavă de corupție, a reușit un salt enorm în ultimii ani. Această mare schimbare spre bine a devenit posibilă inclusiv datorită TV8, care a supraviețuit regimul și cu susținerea noastră va supraviețui și această etapă dificilă.

Îmi declar susținerea pentru echipa TV8, îi doresc să învețe lecția, să tragă concluzii și să iasă din această situație dificilă și extrem de neplăcută mult mai puternici!”, susține Gligor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.