Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ștefănescu, furtunos la atacurile lui Ponta: 'D-aia votează el noul guvern. Nu că ar fi primit ordin să facă asta și nici că tremură de frică în fața șefilor'

codrin stefanescu

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu reacționează virulent la atacurile lui Victor Ponta, lăsând să se înțeleagă că acesta ar fi primit ordin să voteze Guvernul Orban de „frica șefilor săi”.

Klaus Iohannis, în fața fermierilor: 'Aștept ca noua echipă de la Ministerul Agriculturii să aibă nu doar ușile, ci și mințile și inimile deschise'

„Iar ne atacā Ponta pe mine si pe Olguta Vasilescu! Cā suntem prea nationalisti, patrioti, peremisti si nu vrem in ruptul capului ca PSD sā se alieze cu gasca lui. Cā nu ne lāsām cālcati in picioare de colaborationisti si securici! Si d-aia voteazā el noul guvern cu Orban, Câtu si Turcan! Nu cā ar fi primit ordin sā facā asta! Si nici cā tremurā tot de fricā in fata sefilor sāi!”, scrie Ștefănescu pe Facebook.

Victor Ponta a lăsat o portiță deschisă, marți seară, pentru posibilitatea ca parlamentarii din Pro România să voteze pentru învestitura Guvernului Orban în data de 4 noiembrie. Condiția pentru ca acest lucru să se întâmple, spune el, este ca liderul PNL și, totodată, premierul desemnat să schimbe miniștrii respinși la audierile din comisiile parlamentare de specialitate.

„Domnul Orban, din respect pentru Parlament, să îi schimbe pe cei respinși, pe cei 2 sau 3, și vom vedea după aceea dacă votăm la învestire. Domnul Orban nu ne-a convins absolut deloc că vrea să fie un premier pentru toți românii. Am înțeles că vrea să fie pentru PNL, dar PNL nu reprezintă toată România”, a afirmat Victor Ponta, la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.