Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul Cosmin Contra a fost prezentat oficial la Dinamo

Inquam Photos - George Călin
Inquam Cosmin Contra

Tehnicianul Cosmin Contra a fost prezentat oficial, duminică, la Dinamo, el declarând într-o conferinţă de presă că primul obiectiv este accederea în play-off şi că gruparea bucureşteană va arăta ca una de prim eşalon din Spania, potrivit news.ro.

Citește și: O tânără care alerga într-un parc din Capitală a fost agresată sexual! Poliția l-a prins pe atacator

Răspunderea este foarte mare, dar am mare încredere în acest proiect. Am spus că nu mă voi întoarce la Dinamo decât cu un proiect foarte solid, care implică multe lucruri schimbate în bine. Sperăm să readucem echipa Dinamo acolo unde îi e locul. Primul obiectiv este acela de a intra în play-off şi în 2-3 ani de zile Dinamo să fie din nou o candidată la titlu. Eu voi munci cât pot de bine pentru a transforma această echipă într-o echipă câştigătoare. Sper ca într-o lună de zile să vedem adevărata faţă a echipei Dinamo. Până atunci sper să avem rezultatele dorite de toţi. Dinamo va arăta exact ca un club de primă divizie din Spania, ca structură, management”, a spus Contra, potrivit Digi Sport.

El a precizat că echipa are nevoie de întăriri: ”În momentul de faţă avem nevoie de experienţă. Fotbaliştii tineri vor creşte mult mai bine dacă au lângă ei jucători puternici. Nu putem intra în play-off cu echipa actuală. În ultimul an, această echipă a suferit. Trebuie să intervenim şi să aducem jucători cu mai multă experienţă pe posturile deficitare”.

Cosmin Contra a fost numit miercuri la conducerea tehnică a echipei Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.