Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Mircea Rednic, şi-a prelungit contractul, înţelegerea fiind valabilă până la finalul sezonului în curs

Mircea Rednic

Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Mircea Rednic, şi-a prelungit contractul, joi, înţelegerea fiind valabilă până la finalul sezonului în curs, anunță news.ro.

Rednic a semnat actul adiţional la actualul contract, în care este prevazută prelungirea înţelegerii până la finalul sezonului în curs, cu prilejul unei conferinţe de presă în aer liber.

Citește și: Video Scene nebune! A fost nevoie de trei echipaje de poliție pentru a fi încătușat un bătrân care a refuzat să i se măsoare temperatura

Tehnicianul a declarat că ia în calcul posibilitatea de a continua la Poli Iaşi şi în sezonul viitor, dar cu anumite condiţii: “Vreau să avem stabilitate financiară, să vină lumea lângă noi, să ne putem propune mai mult.”

Mircea Rednic a precizat că este foarte greu în această perioadă să-şi antreneze elevii în grupuri de câte patru fotbalişti. “N-am crezut vreodată că voi trăi asemenea momente. E aproape imposibil să ne desfăşurăm activitatea în aceste condiţii. Îmi menţin părerea că era mai bine să ne oprim acum, dupa modelul Belgia. Am văzut că echipele cu jucători pozitivi vor pierde la masa verde partidele oficiale. Nu e corect!”, a afirmat Rednic.

Citește și: Cozmin Gușă anunță o alertă de cutremur în interiorul Statului Paralel! ‘Dacă e doar pe sfert de cum zice’

Tehnicianul a lăudat însă condiţiile de care beneficiază echipa: “Stăm în cantonament la un hotel foarte bun, iar terenurile din Copou arată impecabil, chiar m-am mirat când am văzut luni ce bine arată! Cei care le îngrijesc merită toate aprecierile noastre.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.