Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul echipei Wolverhampton, Nuno Espirito Santo, a donat 250.000 de lire sterline pentru lupta împotriva sărăciei în oraşul englez

caleaeuropeana.ro
saracie

Tehnicianul echipei Wolverhampton, Nuno Espirito Santo, a donat 250.000 de lire sterline pentru lupta împotriva sărăciei în oraşul englez în care activează ca antrenor, potrivit news.ro.

Clubul Wolverhampton a lansat, joi, proiectul Feed Our Pack, care are ca scop reducerea efectelor sărăciei şi susţinerea locuitorilor din Wolverhampton afectaţi de pandemia de coronavirus.

Extremiștii unguri SFIDEZĂ justiția română: vor să monteze 100 de steaguri secuiești în locul fiecăruia îndepărtat prin sentinţă judecătorească

Proiectul, iniţial pe o perioadă de trei ani, este posibil datorită unui grant de 250.000 de lire sterline de la Premier League PFA Community Fund şi donaţiei de 250.000 de lire sterline a lui Nuno Espirito Santo, a precizat Wolverhampton.

Gruparea engleză a făcut un apel către toţi cei care vor să facă donaţii şi a precizat că atunci când va fi posibil se vor organiza şi evenimente de strângere de fonduri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.