Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu: Mai mult ca sigur mâine voi semna contractul cu Dinamo. Situaţia e delicată, dar cred în munca mea, sper să nu dau greş

www.gsp.ro
Gigi Mulțescu

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a declarat, luni seară, că marţi va semna contractul cu Dinamo şi este încrezător că poate salva echipa de la retrogradare, anunță news.ro.

"Mai mult ca sigur mâine voi semna contractul, până în prânz. Voi colabora cu Cornel Ţălnar, care este director tehnic. Păstrez o mare parte din staful de acum, nu mai e timp de schimbări. Situaţia e delicată, dar cred în munca mea, sper să nu dau greş, până acum nu a fost cazul. Eu mă duc doar la situaţii complicate şi grele. Contractul e până la finalul campionatului, apoi vom vedea", a declarat Mulţescu, la Digisport.

Citește și: Monica Anisie: ‘Unii elevi vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică’

În vârstă de 68 de ani, Gheorghe Mulţescu a mai pregătit Dinamo în sezonul 1990/1991 şi în perioadele martie 2008 - aprilie 2008 şi iunie 2013 - septembrie 2013.

El a mai pregătit echipele Dacia Unirea Brăilă, România U21, Samsunspor, Kayserispor, Adanaspor, Ankaragucu, Gaziantepspor, Poli Timişoara, Sportul Studenţesc, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Ceahlăul Piatra-Neamţ, Al Taawon, Delta Tulcea, Petrolul, Astra, Gaz Metan Mediaş, Al Ettifaq, FC Voluntari sau Universitatea Craiova.

La Dinamo, el îl va înlocui pe Adrian Mihalcea, care preluase echipa în martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.