Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul Leo Grozavu a preluat Politehnica Iaşi şi anunţă că are ca obiectiv promovarea în prima ligă

www.agerpres.ro
Leo Grozavu

Leo Grozavu este noul antrenor al echipei de fotbal Politehnica Iaşi, el afirmând că obiectivul său este promovarea echipei în prima ligă de fotbal, potrivit news.ro.

Tehnicianul Leo Grozavu a susţinut vineri o conferinţă de presă alături de preşedintele Consiliului Director al clubului Poli Iaşi, Cornel Şvaiţer, noul antrenor recunoscând că a venit la Iaşi şi pentru că îl leagă o prietenie de 15 ani cu Şvaiţer.

"Mă bucur că sunt la Iaşi, la insistenţele lui Cornel Şvaiţer. Eu sunt de modă veche. La solicitarea lui am venit, ne leagă o prietenie de 15 ani. Am venit să ajut, nu să facem şuete sau relaţii de amiciţie. Dacă nu era ca obiectiv promovarea, nu aş fi venit. Trebuie să fim mai întâi în play-off, apoi vrem promovarea directă. Vrem să evităm barajul", a spus noul tehnician al grupării din Copou, Leo Grozavu.

Întrebat dacă vor fi aduşi jucători noi la echipa ieşeană, Grozavu a precizat că se va face o evaluare, dar că perioada de transferuri este abia în iarnă şi că doar atunci se poate completa lotul.

Leo Grozavu a anunţat că nu va fi sâmbătă pe bancă la meciul din Copou cu Metaloglobus, dar că va urmări partida din tribune, motivând că abia a ajuns la Iaşi şi că nu a făcut nici un antrenament.

"Nu dau garanţii, am nevoie de o anume perioadă de timp. Campionatul este unul echilibrat, vedeţi că şi echipele de pe locurile opt sau nouă pot ajunge sus în clasament", a declarat Leo Grozavu.

La rândul său, Cornel Şvaiţer, preşedintele Consiliului Director al clubului Poli Iaşi a spus că, în ciuda unor sincope, echipa ieşeană este în grafic, ocupând locul cinci după nouă etape, la doar trei puncte distanţă de liderul CSA Steaua.

"Referitor al meciul cu Metaloglobus, trebuie să fim atenţi, pot apărea surprize. Chiar dacă jucăm cu echipa de pe ultimul loc, tratăm cu maximă seriozitate, sper să vedem o abordare bună din partea jucătorilor", a declarat Şvaiţer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.