Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul Mauricio Pochettino: 'Vreau să revin în Europa. Sunt dispus să ascult noi propuneri'

http://www.football365.com
Mauricio Pochettino

Antrenorul Mauricio Pochettino spune că este dispus să revină la un club din Europa, la mai puțin de două săptămâni după ce a fost demis de la Tottenham, potrivit Mediafax.

Într-un interviu acordat Fox Sports Argentina, Pochettino a explicat că a dorit să revină în țara natală timp de câteva zile pentru a se "deconecta".

"Sunt multe cluburi și proiecte atractive pentru mine. Intenția mea este să revin în antrenorat în Europa, dar trebuie să mă liniștesc câteva zile și să văd ce se va întâmpla. Cel mai important e să mă liniștesc, după cinci sezoane și jumătate incredibile petrecute la Tottenham. Obiectivul meu este să mă refac și să îmi recapăt motivația. Nu am avut foarte mult timp să diger ceea ce s-a întâmplat cu mine, dar sunt dispus să ascult noi propuneri.", a declarat Pochettino.

Citește și: Klaus Iohannis își anunță prioritatea mandatului: Să nu vă așteptați să încetez războiul cu PSD

Mauricio Pochettino a antrenat-o pe Tottenham Hotspur în perioada mai 2014-noiembrie 2019, cea mai notabilă performanţă fiind disputarea finalei Ligii Campionilor din sezonul 2018/2019, scor 0-2, contra lui Liverpool.

După patru campionate consecutive terminate între primele patru din Anglia, Tottenham a început noua stagiune foarte slab, ajungând pe locul 14, fapt care i-a determinat pe conducători să îl demită pe Pochettino, la 19 noiembrie, şi să îl instaleze în funcţie, câteva ore mai târziu, pe Jose Mourinho.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.