Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnologia VAR în România nu va putea fi implementată mai devreme de play-off-ul sezonului viitor

Dinamo 1948.club
Arbitru

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat, joi, după Adunarea Generală a forului, că pentru meciurile din Liga I suma din contractul de drepturi tv rămâne la aceeaşi valoare, 28 de milioane de euro plus TVA, sumă care este garantată, relatează News.ro.

“Schimbările apărute în contract sunt faptul că este garantată suma de 28 de milioane de euro plus TVA şi pentru celelalte patru sezoane, deci nu se schimbă suma din contract. În ceea ce priveşte suma rămasă pentru sezonul 2019-2020, ea urmează să fie plătită mâine sau luni, în valoare de 18 milioane de euro, cu TVA inclus”, a afirmat Ştefan.

El a precizat că nu crede că se pune problema unor penalităţi în acest moment.

Ştefan a menţionat că deţinătorul de drepturi TV va suporta costurile implementării tehnologiei VAR. Oficialul LPF a spus că tehnologia nu va putea fi implementată mai devreme de play-off-ul sezonului viitor.

După AG a LPF, directorul sportiv al Universităţii Craiova, Ovidiu Costeşin, a declarat că patru cluburi au fost împotriva modificării contractului de drepturi tv, considerând că deţinătorii de drepturi tv au încercat să-şi impună cu forţa punctul de vedere.

Ciprian Paraschiv, preşedintele Poli Iaşi, se numără printre cei care nu au fost de acord cu modificarea contractului. “Va fi în jur de 200.000 de euro mai puţin pentru fiecare echipă, toţi vom pierde. Eu sunt extrem de dezamăgit de ceea ce se întâmplă la LPF”, a afirmat Paraschiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.