Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnologii moderne, pentru analize medicale cu rezultate precise și rapide

analize medicale sanador

Analizele medicale de laborator sunt recomandate în vederea evaluării statusului biologic al organismului, pentru detectarea unor patologii și pentru alegerea cât mai corectă a tratamentului. Se recomandă efectuarea cu regularitate a analizelor uzuale, măcar o dată pe an, pentru a diagnostica precoce eventualele afecțiuni și pentru a preveni evoluția acestora.

SANADOR pune la dispoziția pacienților analize medicale recoltate în cele mai bune condiții și prelucrate în laboratoare performante, dotate cu echipamente de la cei mai importanți producători de aparatură medicală la nivel mondial. Tehnologia de înaltă performanță și personalul medical înalt calificat oferă deopotrivă posibilitatea efectuării unei game extinse de analize medicale și garanția obținerii unor rezultate corecte.

Laboratoarele SANADOR dispun de tehnologie modernă și reactivi marca CE, pentru siguranța rezultatelor. Respectând ghidurile de bună practică și standardele internaționale și naționale, precum și cu ajutorul unei echipe formate din personal medical de un înalt profesionalism, Laboratoarele SANADOR reprezintă un partener de încredere pentru medicii clinicieni și contribuie semnificativ la deciziile medicale, mereu în slujba pacienților.

Rezultatele analizelor recoltate și prelucrate în laboratoarele SANADOR sunt disponibile online și pot fi verificate de pacienți în orice moment al zilei. La momentul înregistrării probelor de laborator, pacienții primesc un cod unic cu ajutorul căruia pot verifica rezultatele. Rezultatele sunt comunicate prompt și pot fi consultate online, prin intermediul unei interfețe prietenoase și intuitive, în condiții de maximă siguranță pentru protecția datelor personale.

SANADOR pune la dispoziția pacienților laboratoare de analize medicale în mai multe puncte din București:

Pentru accesul facil al pacienților, SANADOR dispune de puncte pentru recoltare analize în toate clinicile SANADOR, precum și în Titan, Vitan și Șos. Ștefan cel Mare.

La SANADOR, pacienții asigurați la casele de asigurări de sănătate pot beneficia de analize medicale decontabile pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, după caz. Recoltarea de analize medicale în contract cu CAS este disponibilă în toate clinicile SANADOR, în limita fondurilor disponibile. Pentru analize medicale decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate este necesară o programare prealabilă la telefon 021.9699, Call Center disponibil nonstop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.