Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Telegrama de peste Ocean care zguduie scena politică?

basescu

Un mesaj telegrafic sec pe care americanii se pare ca l-au dat in urma cu cateva zeci de ore se refera la incuviinta trecerii luptei anticoruptie la nivelul urmator, anunta enational.ro.

Potrivit sursei citate, in malaxorul justitiei va intra Traian Basescu.

In plus, odata trecut hopul arestarii  Elenei Udrea, toata lumea astepta ca urmatoarea batalie sa se dea in jurul inculparii fiicei celei mici a omului care a condus Romania zece ani. De altfel, subiectul a si fost zgandarit prin aparitia Elenei Basescu in povestea strangerii de  semnaturi platite in favoarea sa de catre oamenii lui Marian Vanghelie. Insa cum „aluziile” din dosarul care il priveste pe primarul suspendat al Sectorului 5 nu au fost nicidecum digerate de catre Traian Basescu, care a declansat un contraatac mediatic la baioneta, situatia a devenit cu atat mai tensionata, potrivit sursei citate.

Si, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia sursei, pana la declansarea unei eventuale anchete in ceea ce o priveste pe EBA, va exploda direct „bomba” Basescu. Mai ales ca, din cate se pare, americanii au confirmat ca, din punctul lor de vedere, sustinerea neconditionata a luptei anticoruptie nu este doar o „gargara” diplomatica care sa dea bine in fata partenerilor care se confrunta cu acest flagel infractional.

Citeste si:

Ipoteza: Complot pentru exilarea lui Kovesi la Bruxelles

Vine o saptamana de groaza pentru PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.