Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Telenovela din Constanța care a lăsat lumea cu gura căscată! A vrut să îşi omoare fratele ca să rămână cu cumnata

Politia nu treceti

Telenovela din Constanța care a lăsat lumea cu gura căscată! A vrut să îşi omoare fratele ca să rămână cu cumnata

Caz de-a dreptul şocant la Constanţa. Un bărbat care s-a îndrăgostit de cumnata sa a plănuit cu aceasta uciderea partenerului său de viaţă ca să poată rămâne împreună.

Ionuţ Munteanu a încercat chiar să achiziţioneze de pe internet o armă de foc cu care să îşi împuşte fratele. Sub pretextul că vrea să cumpere arma din cauza animalelor sălbatice, amorezul a contactat trei deţinători de arme, însă fără întocmirea documentelor legale, deoarece nu avea autorizație.

A vrut să îşi omoare fratele ca să rămână cu cumnata

Potrivit rechizitoriului, una dintre arme era armă din categoria celor letale, cu care se poate trage cu precizie de la distanţe mari, de până la 900 de metri, fiind dotată cu lunetă. Ionuț Munteanu le-a motivat celor de la care dorea să cumpere armele că locuiește într-o zonă rurală și îl necăjesc animalele sălbatice. În discuțiile purtate cu amanta sa, Ionuț Munteanu folosea cuvântul ”jucărie” când se referea la arme, iar pentru achiziționarea acestora a folosit o cartel și un telefon, special cumpărate în acest sens, scrie replicaonline, potrivit observatornews.ro.

Bărbatul a fost condamnat la 1 an și 3 luni pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la nerespectarea regimului armelor și munițiilor în formă continuată (3 acte materiale). La această pedeapsă se adaugă restul rămas neexecutat de 695 zile, din condamnarea suferită după ce a încercat să își omoare fratele și nepotul, acesta urmând să execute pedeapsa rezultantă de 1 an, 3 luni şi 695 zile. Sentința nu este definitivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.