Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tema OFIȚERULUI ACOPERIT revine! Victor Ponta a fost racolat la 15 ani, noua IPOTEZĂ

Acuzat de Traian Băsescu, în campania electorală, că a fost ofițer acoperit, Victor Ponta s-a pricopsit cu o nouă învinuire. De data asta, senatorul liberal Ben-Oni Ardelean a declarat că tinde să creadă că premierul Victor Pont să fi fost racolat ca ofițer acoperit chiar înainte de a fi împlinit 18 ani.

“Acum, tind să cred că Victor Ponta este securist. Mă îndoiesc că a fost racolat înainte de 1989, deși nu este exclus. Povestea asta că nu au fost racolați unii decât după 18 ani e un fals public. Ca un cercetător în domeniul acesta, vreau să vă spun că au fost unii racolați la 14 ani și jumătate, caz concret. Nu e imposibil ca Ponta să nu fi fost racolat la 15 ani. Racolarea de oameni în ciuda și în sfidarea legii este nimic altceva decât o practică securisto-comunistă din perioada anterioară Revoluției și cred că această chestiune supără cel mai mult”, a declarat Ben-Oni Ardelean.

Întrebat dacă are vreun indiciu că Victor Ponta ar fi fost racolat, senatorul liberal a precizat că nu, dar că are niște “niște informații confidențiale” cu privire la faptul că premierul a fost parte din “structurile de servicii nerespectând legislația în vigoare. Dacă eu am fost agent într-o anumită perioadă, nu am nicio rușine cu asta, dar să fi fost legal, pe față, să fi fost cu respectarea legii. Nu am niciun indiciu că Ponta a fost racolat, doar că nu este imposibil să nu fi fost”, a spus Ardelean pentru presa locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.